Кличко звільнив керівників департаменту соцполітики КМДА

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко звільнив директора департаменту соціальної політики КМДА та доручив звільнити директора тендерного комітету цього департаменту і керівників структурних підрозділів.

Мер Києва Віталій Кличко звільнив директора департаменту соціальної політики КМДА та доручив звільнити директора тендерного комітету цього департаменту і керівників структурних підрозділів, причетних до порушень законодавства.

Таке рішення ухвалене після проведення перевірки фінансово-господарської діяльності департаменту, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу мера.

Брати Клички та парламентські вибори: які шанси має УДАРДо мера Києва Віталія Кличка на майбутніх виборах до Верховної ради долучиться його молодший брат Володимир.

Зокрема, як заявили у Кличка, таке рішення було ухвалене також на підставі інформації, оприлюдненої в деяких ЗМІ та за зверненнями підприємців.

Під час перевірки, здійсненої департаментом внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА, встановлені порушення, зокрема, тендерного законодавства, ігнорування принципів відкритості та прозорості, нехтування економією та ефективністю в роботі департаменту соціальної політики.

Матеріали аудиторської перевірки спрямовані до правоохоронних органів для відповідного реагування.

«Кожен чиновник повинен розуміти, що прийшов працювати на громаду, а не на власну кишеню. І, відзначу, перевірка ефективності використання бюджетних коштів триває і в інших департаментах», - відзначив Кличко.

Нагадаємо, в лютому 2019 року Віталій Кличко звільнив заступника голови Голосіївської районної державної адміністрації Юрія Ткаченко. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, він 7 лютого скоїв ДТП на Південному мосту, в якому постраждала співробітниця поліції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: