Стало відомо, що Зеркаль залишається в МЗС

Читать на русском
Олена Зеркаль залишається на посаді заступниці міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції і не переходить на роботу в Адміністрацію президента.

Олена Зеркаль залишається на посаді заступниці міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції і не переходить на роботу в Адміністрацію президента.

Як пише «Слово і Діло», про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Клімкін подає у відставку: як глава МЗС виконував обіцянкиПавло Клімкін зібрався у відставку з поста міністра закордонних справ. Слово і Діло подивилося, яка у нього ситуація з виконанням обіцянок.

«Моя посада і роль у дипломатичній службі не змінилися - заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції», - написала Зеркаль.

«Переговорити Угоду про асоціацію та зробити її реальністю, добитися безвізового режиму з ЄС, домовитися про постачання газу з ЄС, вести правові спори проти Росії та багато інших завдань - виклики, якими сповнене моє життя», - додала вона.

Вона зазначила, що 25 травня їде в Гамбург, де Міжнародний трибунал з морського права оголосить рішення щодо полонених українських моряків.

«А вже з самого початку червня - двотижневі слухання у Гаазі. Зовнішня політика - спільна справа Президента та МЗС. Тому, взаємодія, конструктив і взаємоповага є критично важливими. Ми - одна команда і країна в нас одна», - написала Зеркаль.

Нагадаємо, ввечері 21 травня президент України Володимир Зеленський призначив Зеркаль заступником глави адміністрації.

Однак ближче до півночі указ про призначення Зеркаль заступницею зник з офіційного сайту глави держави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: