Парубій просить Зеленського конкретизувати номери законопроектів для розгляду Радою

Читать на русском
Парубій звернувся до президента Володимира Зеленського з проханням конкретизувати номери законопроектів, запропоновані для розгляду парламентом на позачерговому засіданні в середу.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій звернувся до президента Володимира Зеленського з проханням конкретизувати номери законопроектів, запропоновані для розгляду парламентом на позачерговому засіданні в середу.

Про це повідомляється на сайті Ради, пише «Слово і Діло».

Перший законопроект Зеленського не збігся із обіцяним в програміВолодимир Зеленський провалив вже четверту обіцянку на посаді президента. На цей раз не вніс першим в Раду обіцяний законопроект.

21 травня Парубій направив листа Зеленському з проханням конкретизувати номери законопроектів, запропоновані для розгляду Верховною Радою на позачерговому засіданні 22 травня.

«Шановний Володимире Олександровичу! У зв'язку з Вашим зверненням щодо проведення позачергового засідання Верховної Ради мною було видано розпорядження про скликання такого засідання 22 травня о 12:00. У той же час відповідно до положень Регламенту Верховної Ради України при формуванні порядку денного пленарного засідання повинні зазначатися, зокрема, реєстраційні номери та назви законопроектів, передбачених для розгляду», - йдеться в листі.

Враховуючи викладене, Парубій просить президента конкретизувати номери законопроектів, які той пропонує включити до порядку денного позачергового пленарного засідання Верховної Ради.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський офіційно розпустив Раду і призначив вибори на 21 липня. Забезпечити фінансування виборів доручено Кабінету міністрів.

Вчора ввечері спікер Верховної Ради Андрій Парубій видав розпорядження, згідно з яким позачергове засідання Ради призначено на 22 травня 2019 року на 12:00.

У той же час глава Адміністрації президента України Андрій Богдан заявив, що рішення про розпуск Верховної Ради абсолютно відповідає Конституції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: