У «ДНР» підтвердили затримання українських військових

Читать на русском
Бойовики так званої Донецької Народної Республіки підтвердили, що вони затримали українських військових на окупованій території зранку в середу, 22 травня.

Бойовики так званої «Донецької Народної Республіки» підтвердили, що вони затримали українських військових на окупованій території зранку в середу, 22 травня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє видання ДАН.

«Мінськ-3» для Донбасу: чи чекати нових переговорних форматівМіністр закордонних справ говорить, що Україна може відмовитися від Мінська, якщо з РФ знімуть санкції. У ФРН пропонують нові додаткові заходи щодо Донбасу. Зеленський поки відмовчується щодо питання врегулювання конфлікту. Чи буде Мінськ-3 й коли, поговорили з експертами.

Бойовики називають військовослужбовців Збройних сил України «диверсантами» та заявляють, що військових було передано до так званої «народної міліції ДНР».

При затриманні у бійців вилучили форму, автомобільні номерні знаки і документи, а також боєприпаси, які у військових були при собі. При цьому кількість затриманих українських бійців не уточнюється.

«Із затриманими проводяться слідчі заходи», - заявили у бойовиків.

Нагадаємо, зранку у штабі операції Об'єднаних сил повідомили, що на окупованій території Донбасу у полон до бойовиків потрапили вісім українських військових. Відомо, що вони рухались вантажним автомобілем в районі населеного пункту Новотроїцьке. Проте вони відхилилися від визначеного маршруту і потрапили на тимчасово окуповану територію. Там військові були затримані російськими бойовиками.

Також стало відомо, в «ДНР» заявили про розкриття вбивства Захарченка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: