Став відомий дохід Трампа за 2018 рік

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заробив минулого року 479 мільйонів доларів. Офіційна зарплата президента США становить 400 тисяч доларів на рік.

Президент США Дональд Трамп заробив минулого року 479 мільйонів доларів.

Як пише «Слово і Діло», таку інформацію оприлюднила в четвер, 16 травня, незалежна державна структура - Управління урядової етики, повідомляє ТАСС.

За даними щорічної фінансової виписки Трампа, отримуючи зарплату президента США в розмірі 400 тисяч доларів за рік, він заробив 479 мільйонів доларів.

Також у щорічному звіті значиться іпотечний кредит, отриманий у банку на суму від п'яти до 25 мільйонів доларів. Всього за Трампом числяться 14 кредитів, три з яких - на суму в понад 50 мільйонів доларів.

Під час передвиборної кампанії 2016 року американський лідер повідомив про намір опублікувати податкові декларації, які містять набагато більше інформації, ніж виписки, однак так і не зробив цього.

Він пояснив це перевірками щодо свого бізнесу. Трамп підкреслив, що адвокати не радять йому розкривати дані, про які йдеться.

Американський лідер заявив, що за час свого президентства втратив «гігантський капітал», суму якого він коли-небудь оголосить.

Раніше в Кабміні назвали міністра з найбільшою зарплатою.

Також стало відомо, скільки в березні заробив Порошенко і співробітники АПУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: