«Право на владу»: інавгурація та перезавантаження влади

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти поговорять про інавгурація та перезавантаження влади.
Слово і Діло

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти поговорять про інавгурація та перезавантаження влади.

Тема сьогоднішнього випуску ток-шоу «Право на владу» – операція інавгурація.

Вже наступного понеділка відбудеться церемонія інавгурації шостого президента України, тому під час прямого ефіру суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу», яке вийде сьогодні о 22.30 на телеканалі «1+1», ведучі Наталія Мосейчук та Сергій Іванов разом із гостями обговорять можливі дострокові вибори до парламенту, перезавантаження влади, інтриги та підніжки у політичному закуліссі.

Серед гостей, які сьогодні завітають у студію «Право на владу» – радник Володимира Зеленського Дмитро Разумков, голова партії «Самопоміч» Андрій Садовий та народні депутати Віктор Бондар (група «Відродження»), Сергій Власенко (фракція «Батьківщина»), Олександр Вілкул (фракція «Опозиційний блок») й інші.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Нагадаємо, «Слово и Діло» писало, Рада призначила інавгурацію Зеленського на 20 травня. Як голосували нардепи, дивіться на інфографіці.

Чому Рада обрала дату інавгурації Зеленського 20 травня та чи буде розпуск ВР?

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: