Шабуніна облили зеленкою: поліція затримала підозрюваного

Читать на русском
Правоохоронці затримали у Києві чоловіка, якого підозрюють у тому, що він облив зеленкою голову Центру протидії корупції Віталія Шабуніна.

Правоохоронці затримали у Києві чоловіка, якого підозрюють у тому, що він облив зеленкою голову Центру протидії корупції Віталія Шабуніна.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції.

Антикорупціонера Шабуніна облили зеленкою – відеоУ Києві під час акції протесту біля будівлі САП невідомі напали на голову правління Центру протидії корупції Віталія Шабуніна.

У рамках розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу, правоохоронці розшукували підозрюваного.

«У результаті 14 травня, київські оперативники затримали підозрюваного - уродженця Івано-Франківської області, 1996 року народження», - розповіли у поліції.

Наразі правопорушник надає пояснення слідчим. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, 17 липня 2018 року вранці біля будівлі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури зібрались протестувальники, одні з яких вимагали відставки керівника відомства Назара Холодницького, інші – залишити його на роботі.

Виникло протистояння, під час якого облили зеленкою Шабуніна. Він отримав хімічний опік очей.

Поліція затримала двох нападників на голову ЦПК, склала на них адміністративні протоколи за дрібне хуліганство і відпустила.

Пізніше генпрокурор Юрій Луценко доручив відкрити кримінальне провадження через облиття зеленкою Віталія Шабуніна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: