День праці в Харкові: учасника акції облили зеленкою

Читать на русском

Біля пам'ятника, встановленого на честь першого травня в сквері на набережній поруч з Благовіщенським собором, невідомий облив Тищенка зеленкою.

У Харкові облили зеленкою лідера організації «Трудова Харківщина» Павла Тищенка, який з декількома десятками людей пройшли ходою на честь Першотравня від площі Конституції до площі Благовіщенської.

Про це в середу, 1 травня, пише Медіапорт, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що паралельно ходу влаштували представники націоналістичної організації «Світанок». Їхня хода з плакатом «Похорон комунізму» супроводжувалася ритуальними вінками.

Учасників акції відділяв кордон поліцейських. Одні скандували «Мир! Труд! Май!», а другі - «Україна понад усе! Смерть ворогам!».

Травневі свята за кордоном: до яких країн полетять на відпочинок українціЧартери до Єгипту та Туреччини на травневі свята перебувають у топі розкладу двох столичних міжнародних аеропортів.

Біля пам'ятника, встановленого на честь першого травня в сквері на набережній поруч з Благовіщенським собором, невідомий облив Тищенка зеленкою.

«Учасники акції поклали квіти до пам'ятника. Націоналісти залишили вінки. Після пісень під баян пенсіонери розійшлися. Пішли і противники їхніх поглядів», - йдеться в повідомленні.

У поліції при цьому повідомили, що акція в цілому пройшла спокійно. З приводу інциденту із зеленкою до поліції надійшла заява. Грубих порушень громадського порядку, за інформацією поліції, не було.

Рані стало відомо, що близько 200 представників Київської міської ради профспілок мітингували під Українським домом до Дня праці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: