Уряд визначив граничну кількість податківців

Читать на русском
Уряд відокремив працівників податкового напрямку з ДФС, яку розділять на Податкову та Митну служби.

Кабінет міністрів вніс зміни до постанови від 5 квітня 2014 року №85 щодо граничної чисельності органів центральних органів виконавчої влади.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства фінансів.

Уряд шукає нових очільників податкової та митної службКабінет міністрів оголосив конкурси на посади голів Державної податкової та Державної митної служб.

Як зазначається в повідомленні, постановою встановлена така гранична чисельність:

апарату Державної податкової служби - 1 628 осіб; територіальних органів ДПС - 28 752 осіб.

У той же час, у Державній фіскальній службі (ДФС) залишаються працювати: в апараті ДФС - 498 осіб, у територіальних органах – 10 300 осіб.

Під час розрахунку чисельності органів Державної податкової служби взято за основу чинну чисельність територіальних органів ДФС митного (10 165 осіб) та податкового (28 887 осіб) напрямів.

«Водночас постанова передбачає посилення митного напряму на 135 осіб для забезпечення якісного та ефективного виконання покладених на митниці завдань, що відбудеться за рахунок скорочення чисельності територіальних органів податкового спрямування», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на початку березня уряд схвалив запуск розподілу Державної фіскальної служби на Державну митну службу і Державну податкову служу. За результатами конкурсу головою Державної податкової служби було призначено Сергія Верланова.

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд міста Києва зупинив дію розпорядження Кабінету міністрів про оголошення конкурсу на посаду голови Державної митної служби.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: