У Києві після вибуху загорівся житловий будинок

Читать на русском
Господар будинку розповів, що вони із дружиною прокинулися від звуку, схожого на вибух. Різкий хлопок пролунав із сусіднього житлового будинку.

У Подільському районі Києва в ніч на понеділок, 13 травня, загорівся двоповерховий приватний будинок. Господарі стверджують, що перед пожежею чули хлопок, схожий на вибух.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інформатор».

Інцидент стався за адресою вулиця Сирецька, 96 близько 3:30. У момент загоряння в приміщенні перебували чоловік і жінка з дітьми. Господарі стверджують, що чули з сусіднього будинку звук, схожий на вибух. У результаті пожежі полум'я охопило дах двоповерхового приватного будинку.

Господар будинку розповів, що вони із дружиною прокинулися від звуку, схожого на вибух. Різкий хлопок пролунав із сусіднього житлового будинку. Після цього приміщення заволокло димом. Подружжя та їхні діти встигли вчасно залишити будівлю, тому ніхто не постраждав.

Прибулим на місце рятувальникам довелося ламати черепицю для того, щоб загасити пожежу. Відзначається, що густий дим заволік все в околиці. Станом на 4:00 пожежу ліквідували. На місці події працював наряд патрульної поліції, два наряди пожежно-рятувальних служб, а також чергувала карета швидкої допомоги. Причини загоряння встановлюються.

Нагадаємо, в Миколаївській області під час вибуху загинув військовий.

Також відзначимо, в школі в Чернігівській області стався вибух.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: