У Миколаївській області при вибуху загинув військовий

Читать на русском
В місті Вознесенськ Миколаївської області в результаті вибуху у власному житловому приміщенні загинув 55-річний військовослужбовець.

В місті Вознесенськ Миколаївської області в результаті вибуху у власному житловому приміщенні загинув 55-річний військовослужбовець.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Головне управління Національної поліції в області.

Повідомляється, що про подію повідомила сусідка загиблого. Почувши гучний хлопок, жінка викликала поліцію. На місце події прибула слідчо-оперативна група і фахівці вибухотехнічної служби. Фахівці на тілі загиблого виявили тілесні ушкодження, характерні для отримання при спрацювання вибухового пристрою.

На місці події правоохоронці вилучили і відправили на експертизу осколки, ймовірно, від гранати Ф-1. Кримінальне провадження відкрито за ознаками статті про умисне вбивство з позначкою «нещасний випадок».

Нагадаємо, в Ізмаїлі Одеської області стався вибух, в результаті інциденту постраждав чоловік. Джерелом вибуху в квартирі стала граната Ф-1. З місця події для експертних досліджень вилучили уламки, фрагменти і частини гранати.

Раніше повідомлялося, що на окупованій території Луганської області стався вибух на шахті «Схидкарбон», в результаті чого загинули не менше чотирьох осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: