ЦВК розподілила кошти на проведення місцевих виборів

Читать на русском
Центральна виборча комісія затвердила розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення виборів 30 червня.

Центральна виборча комісія затвердила розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення виборів 30 червня.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні секретаріату ЦВК.

Підсумки другого туру виборів президента України у фактах та цифрахВ яких регіонах та наскільки активно підтримували Зеленського та Порошенка у другому турі виборів, як голосували військові, скільки людей взяли участь у волевиявленні.

«Комісія затвердила розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення 30 червня 2019 року:

– перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад і відповідних сільських, селищних, міських голів у 19 регіонах на загальну суму 19 млн 976 тис. 500 грн;

– додаткових виборів депутатів сільських, селищних рад у 13 регіонах на загальну суму 4 млн 834 тис. 200 грн», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення зазначених місцевих виборів затверджено відповідний розподіл на загальну суму 65 тис. 400 грн.

Нагадаємо, цього тижня депутати Верховної ради України планують призначити дату інавгурації президента та дату проведення виборів у місцевих громадах.

Раніше Володимир Зеленський опублікува відео із закликом призначити інавгурацію на 19 травня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: