У Чернігові СБУ припинила діяльність нарколабораторії

Читать на русском
У Чернігові співробітники Служби безпеки України припинили діяльність нарколабораторії, яка займалася виготовленням особливо небезпечних наркотичних і психотропних речовин.

У Чернігові співробітники Служби безпеки України припинили діяльність нарколабораторії, яка займалася виготовленням особливо небезпечних наркотичних і психотропних речовин.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

Повідомляється, що співробітниками Служби безпеки було встановлено двох жителів обласного центру, які в одному з приватних помешкань організували нарколабораторію.

«За інформацією СБУ щомісяця наркоділки виготовляли понад два кілограми психотропів, «прибуток» від реалізації яких склав близько трьохсот тисяч гривень. Зловмисники збували «товар» через розгалужену мережу дилерів, наркотики також можна було замовити на одному з веб-ресурсів мережі Інтернет», - заявили в СБУ.

Оперативники затримали двох організаторів нарколабораторії під час підготовки до реалізації нової партії психотропів. Вони здійснили підпал приміщення, де відбувалося виготовлення наркотиків, щоб знищити докази своєї діяльності.

«Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили майже кілограм амфетаміну, а також хімічні сполуки і обладнання для його виготовлення. Вилучені предмети і речовини були направлені на експертизу», - повідомили в СБУ.

Правоохоронцями було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) КК України. На даний час тривають першочергові слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, СБУ розслідує закупівлі неякісних запчастин на бронетанковому заводі.

Також відзначимо, в СБУ заявили про запобігання диверсії на арсеналі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: