В Україні підвищили вимоги до якості асфальту на автомагістралях

Читать на русском
Використання перевантажувачів має бути обов'язковим при будівництві, реконструкції і капремонті міжнародних доріг, які відносяться до I категорії.

Зміни до Державних будівельних норм вимагають на міжнародних автомобільних дорогах I-ї категорії використовувати спеціальні перевантажувачі при укладанні асфальтобетонного покриття, які вирівнюють температуру і склад асфальтобетонної суміші.

Відрубати руки й закатати в асфальт: топ-20 страшних обіцянок політиківСлово і Діло з нагоди Геловіна згадало 20 страшних обіцянок українських політиків. Полюбляє такі обіцянки Олег Ляшко.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мінрегіону.

Як відзначили в прес-службі, за підрахунками експертів, це сприятиме підвищенню якості дорожнього покриття в цілому на 30%, продовжить термін служби таких доріг і мінімізує появу вибоїн та тріщин.

Використання перевантажувачів має бути обов'язковим при будівництві, реконструкції і капремонті міжнародних доріг, які відносяться до I категорії. Їх також доцільно застосовувати і на всіх інших дорогах, додали в Мінрегіоні.

Зміни в ГСН.2.3-4-2015 «Автомобільні дороги. Частина. Проектування. Частина II. Будівництво» вже затверджені і будуть опубліковані найближчим часом.

Як раніше повідомлялося, в столиці під асфальт провалилася пожежна машина.

Також нагадаємо, у Кличка відзвітували про ремонт асфальту на Антоновича.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: