В Одесі посеред дороги провалився асфальт

Читать на русском
В Одесі в черговий раз провалився асфальт. Величезна яма з'явилася на тому ж самому місці, де і півтора місяці тому.

В Одесі по вулиці Дідріхсона посеред проїжджої частини утворилася величезна яма. Провал в асфальті з'явився на тому ж самому місці, де і півтора місяці тому.

Про це пише Думська, передає Слово і Діло.

Як повідомили очевидці, провалля утворилося ще ввечері в понеділок, 7 травня, і в нього провалився автомобіль.

Найбільш ймовірно, що величезна діра з'явилася через прорив водопровідної труби. Можливо вода розмила землю під дорожнім покриттям.

Де відремонтують дороги: обіцянки голів ОДА з приводу автошляхівУ той час, як уряд обіцяє системно підійти до ремонту та будівництва доріг в Україні, голови обладміністрацій не надто щедро роздають запевнення з цього приводу.

Уточняється, що місце події огородили, проте роботи по його ліквідації не ведуться. Як відомо, в кінці березня був аналогічний інцидент на цьому ж місці. Тільки цього разу в яму провалилася і порушена попереднім обвалом частина дороги.

Раніше, в селищі Дубове Закарпатської області дорожники провели ремонт дорожнього покриття на центральній вулиці відразу після сильного дощу, внаслідок чого асфальт укладали безпосередньо в калюжі, які утворилися.

Відзначимо, минулого місяця прем'єр пообіцяв, що в середині травня «Укравтодор» відзвітує про перевірку відремонтованих доріг.

Також «Слово і Діло» розбиралося, як глави обласних адміністрацій дбають про дороги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: