Українець намагався вивезти за кордон більше 11 тис. пачок сигарет

Читать на русском
Працівники Закарпатської митниці Державної фіскальної служби  запобігли вивезенню за межі України тютюнових виробів більше 11 тисяч пачок.
Ілюстративне фото.

Працівники Закарпатської митниці Державної фіскальної служби запобігли вивезенню за межі України тютюнових виробів більше 11 тисяч пачок.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба Закарпатської митниці ДФС у Facebook.

В Україні виявляють менше контрабандиЗ кожним роком обсяги вилученої контрабанди в Україні зменшуються, хоча це не означає, що її стало менше.

Як зазначається, правопорушення зафіксоване на митному посту «Неветленфолу». Тютюнові вироби незаконно переміщував через кордон громадянин України за допомогою вантажного автомобіля.

Також згідно з поданими до митного контролю товаросупровідними документами, з України в Румунію переміщалися пиломатеріали.

Митники спільно з прикордонниками під час перевірки виявили 11,2 тис. пачок сигарет торгової марки «Compliment» без акцизних марок.

«Тютюнові вироби українець намагався вивезти, сховавши в подвійному днищі автомобіля», - відзначили в прес-службі ДФС.

Також у ДФС зазначили, що такі дії тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 100% вартості товарів, які намагалися провезти, а також конфіскацію цих товарів.

Раніше наші аналітики підрахували, скільки контрабанди було вилучено в 2016 та 2017 роках.

Також «Слово і Діло» продовжує відстежувати, як виконують свої обіцянки народні депутати. Аналітики склали рейтинг відповідальності депутатів-мажоритарників Закарпатській області під час їх перебування в складі Верховної Ради VIII скликання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: