Порошенко вшанував пам'ять Невідомого солдата

Читать на русском
Глава держави поклав квіти біля могили Невідомого солдата. У церемонії також брали участь прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Президент України Петро Порошенко в День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні - 9 травня - взяв участь в церемонії покладання квітів до могили Невідомого солдата в Парку Вічної Слави в Києві.

Трансляція велася на сторінці президента у Facebook.

Крім Петра Порошенка, в церемонії взяли участь прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, міністр оборони України Степан Полторак, Предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній та інші.

Нагадаємо, напередодні, 8 травня, в Україні відзначали День пам'яті і примирення.

Дні пам'яті або перемоги? Коли в світі відзначають річницю закінчення Другої світової війни8 травня в Україні відзначають День пам'яті і примирення: «Слово і Діло» підготувало інфографіку, коли в світі згадують річницю закінчення Другої світової війни.

В Україні до Дня пам'яті та примирення приурочені меморіальні і урочисті акції, які повинні відбутися 8 і 9 травня.

У ці дні на всій території держави відбудуться масові заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення, а також Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. За попередньою інформацією, в цих заходах планують узяти участь майже 220 тисяч осіб.

Також «Слово і Діло» підготувало інфографіку, коли в світі згадують річницю завершення Другої світової війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: