У Зеленського розповіли, коли чекати перших призначень

Читать на русском
Прес-секретар новообраного президента України розповів, коли той зробить перші призначення.

Перші кадрові призначення і законодавчі ініціативи стануть відомі після інавгурації Володимира Зеленського.

Про це ввечері в середу, 8 травня, заявив спікер штабу новообраного президента Дмитро Разумков в ефірі NewsOne, пише «Слово і Діло».

«Думаю, що перші кадрові пропозиції і законодавчі ініціативи навряд чи повинні звучати в день інавгурації, це не зовсім той момент, коли потрібно озвучувати ці речі. Але те, що це має статися в найближчому майбутньому після інавгурації, думаю, так», - зазначив Разумков.

На його думку, імена претендентів на посади глав служби зовнішньої розвідки і служби безпеки України краще взагалі не оголошувати аж до самого призначення.

«Але якщо ми говоримо про службу зовнішньої розвідки, то там не потрібен парламент, президент може прийняти самостійне рішення. Я побоююся провокацій», - додав політконсультант.

Кадри Зеленського: хто зі старої команди залишиться, а хто піде у відставкуЛуценко заявив, що не бачить підстав для своєї відставки, а міністр закордонних справ Клімкін готовий після інавгурації подати заяву про звільнення. Про кадрову політику поговорили з експертами.

Також Разумков наголосив, що Зеленський озвучить ім'я людини, яка очолить адміністрацію президента України, після інавгурації.

«Що стосується глави адміністрації президента, то як Зеленський може зараз назвати його ім'я і призначити на посаду, якщо він ще не вступив в свої повноваження. Тому кандидатура на голову адміністрації президента теж буде озвучена незабаром після інавгурації президента», - розповів він.

Раніше, Луценко повідомив, що не бачить підстав для своєї відставки. Своєю чергою, міністр закордонних справ Павло Клімкін висловив готовність піти з посади.

Більше про те, хто може піти у відставку, а кого зі старої команди залишать - за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: