У компанії Фірташа відреагували на звинувачення «Нафтогазу»

Читать на русском
Як зазначили в самому РГК, НАК надав недостовірну інформацію, аби відвернути увагу людей від зловживань у самому «Нафтогазі».

Група «Регіональної газової компанії» спростувала інформацію «Нафтогазу» про те, що облгази Дмитра Фірташа почали незаконно відключати будинки українців від газопостачання, назвавши її «черговим фейком».

Про це повідомляється на порталі для споживачів природного газу 104.ua у Facebook, пише Слово і Діло.

Як зазначили в самому РГК, НАК надав недостовірну інформацію, аби відвернути увагу людей від зловживань у самому «Нафтогазі» і повного провалу програми видобутку українського газу.

«Ці фейкові повідомлення не містять жодних фактів. Якщо в «Нафтогазі» є реальні факти будь-яких порушень, відповідальні особи зобов’язані звернутися у поліцію з відповідною заявою та доказами, а не використовувати журналістів для чергового чорного піару», – зазначається у заяві РГК.

Нагадаємо, раніше в НАКу заявили, що слідом за донарахуваннями в платіжках за газ облгази «Регіональної газової компанії» Дмитра Фірташа почали відключати будинки від газопостачання під приводом технічного обстеження мереж, щоб отримати додаткові кошти від споживачів.

У «Нафтогазі» вважають, що облгази відверто грабують населення, вдаючись до шантажу.

Як виростуть тарифи до 2021 року - за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: