На кордоні з Польщею в чергах стоять близько 700 автомобілів

Читать на русском
На кордоні України і Польщі в семи пунктах пропуску у Волинській і Львівській областях утворилися черги, в яких стояли близько 700 автомобілів, на кордоні з Угорщиною черг немає.

За станом на ранок вівторка на кордоні України і Польщі в семи пунктах пропуску у Волинській і Львівській областях утворилися черги, в яких стояли близько 700 автомобілів, на кордоні з Угорщиною черг немає.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

За даними Західного регіонального управління, станом на 7:30 120 легкових автомобілів стояли в черзі в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг - Зосін» на Волині.

У Львівській області в ПП «Шегині - Медика» своєї черги чекали ще 150 легкових автомобілів, в ПП «Угринів - Долгобичув» - 100, у ПП «Краковець - Корчова» - 100, у ПП «Грушів - Будомєж» - 100, у ПП «Рава-Руська - Гребенне» - 120 легкових автомобілів.

Крім того, на кордоні з Угорщиною черг у пунктах пропуску немає, як і на кордоні зі Словаччиною, Румунією та Молдовою.

Раніше повідомлялося, що в зоні діяльності митних постів Закарпатської митниці Державної фіскальної служби накопичилася значна кількість транспортних засобів.

Раніше «Слово і Діло» писало, що на кордоні з Польщею впроваджують новації для зменшення черг.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: