Вишинському знову продовжили запобіжний захід

Читать на русском
Захист обвинувачуваного клопотав про заміну утримання під вартою на домашній арешт із носінням електронного браслета.

Подільський районний суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою обвинуваченому в державній зраді директору «РИА Новости» Кирилу Вишинському.

Про це повідомляє «Слово і Діло» у вівторок, 7 травня.

Відповідне рішення суд ухвалив на засіданні у вівторок, 7 травня. Захист обвинувачуваного клопотав про заміну утримання під вартою на домашній арешт із носінням електронного браслета. Після рішення про продовження запобіжного заходу прокурор продовжив зачитувати обвинувальний акт, однак не встиг завершити це сьогодні.

У зв'язку із цим, обвинувальний акт Вишинського продовжать зачитувати 30 травня. Засідання заплановано на 17:15.

Нагадаємо, Кирило Вишинський був затриманий 15 травня по підозрою в державній зраді. Через два дні, 17 травня, Херсонський міський суд заарештував його на 2 місяці. До 14 березня журналіст утримувався в СІЗО Херсона. Генеральна прокуратура України 14 січня повідомила про завершення досудового розслідування у справі і надала захисту доступ до матеріалів. У прокуратурі також заявили, що справа буде розглядатися в суді Києва. Сам Вишинський заявив, що відмовляється від громадянства України і просить допомоги у президента РФ Володимира Путіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: