Зведення ООС: бойовики порушили режим припинення вогню 9 разів

Читать на русском
Протягом суботи бойовики порушили режим припинення вогню 9 разів, застосувавши по силах ООС 120- та 82-мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Протягом суботи бойовики порушили режим припинення вогню 9 разів, застосувавши по силах ООС 120- та 82-мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Як пише «Слово і Діло», про це ввечері 4 травня повідомили у прес-центрі штабу ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 4 травняСитуація на сході країни на 4 травня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

За даними штабу, бойовики двічі вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї біля Мар'їнки та Новомихайлівки, двічі з підствольних гранатометів – біля н.п. Піски і Мар'їнка, з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля н.п. Талаківка, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля с. Лебединське.

Також біля н.п. Зайцеве бойовики стріляли зі 120-мм мінометів, з 82-мм мінометів – в районі н.п.Луганське, з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу н.п.Золоте-4.

«Підрозділи ООС давали адекватну відповідь на ворожі провокації. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає, втрати противника уточнюються», - повідомили у штабі.

Раніше переможець другого туру виборів президента України Володимир Зеленський заявив, що має «ходи», щоб відповісти на ініціативу РФ видавати російські паспорти жителям окупованих територій Донецької і Луганської областей.

Раніше стало відомо, що в «ДНР» утворилися черги з охочих отримати паспорт РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: