Стало відомо про стан нацгвардійців, які отруїлися у Львові

Читать на русском
Військовослужбовці Національної гвардії, які отруїлися у Львові, почувають себе добре, декілька військовослужбовців вже готуються до виписки.

Військовослужбовці Національної гвардії, які отруїлися у Львові, почувають себе добре, декілька військовослужбовців вже готуються до виписки.

Про це телеканалу «112 Україна» повідомив прес-офіцер західного територіального управління Нацгвардії України Олег Тихов, пише «Слово і Діло».

«Військовослужбовці відчувають себе добре, їм надана медична допомога. Кілька військовослужбовців вже готуються до виписки. Їхньому здоров'ю нічого не загрожує», - йдеться в повідомленні.

Тихов зазначив, що в їдальні військової частини харчуються декілька сотень осіб.

«Тому говорити про те, що вони отруїлися в їдальні військової частини ми не можемо, поки не будуть надані аналізи з центру превентивної медицини».

Нагадаємо, у Львові 57 бійців Національної гвардії в стані середньої тяжкості надійшли до військового госпіталю відразу після Великодня, у всіх зафіксовані симптоми харчового отруєння. Солдати вживали їжу в їдальні військової частини, а також харчувалися привезеними з дому продуктами.

Раніше з'ясувалася причина отруєння школярів в Черкасах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: