Парубій підписав зміни до закону про протимінну діяльність

Читать на русском
За словами спікера парламенту, даний закон допоможе ефективніше вести розміновування в зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі за сприяння союзників з країн НАТО.

Спікер Верховної ради України Андрій Парубій підписав закон про внесення змін до закону України «Про протимінну діяльність в Україні» щодо удосконалення фінансування заходів з розмінування Донбасу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку спікера в Twitter.

Так, у п'ятницю, 3 травня, Парубій підписав закон про внесення змін до закону «Про протимінну діяльність в Україні» щодо удосконалення механізмів залучення фінансування протимінної діяльності на Донбасі.

За словами спікера парламенту, цей закон допоможе ефективніше вести розміновування в зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі за сприяння союзників з країн НАТО.

Нагадаємо, раніше Верховна рада України підтримала за основу та в цілому законопроект №10180 про внесення змін до закону України «Про протимінну діяльність в Україні» щодо удосконалення механізмів залучення фінансування заходів для розмінування на Донбасі. За проект закону після кількох невдалих спроб проголосували 234 нардепи.

Як повідомлялося, на початку квітня Україні загрожувало припинення донорського фінансування протимінної діяльності на Донбасі через відсутність норми у відповідному законі, про що заявляло посольство Сполучених Штатів в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: