Зведення ООС: бойовики накрили мінометним вогнем позиції ООС біля Авдіївки

Читать на русском
В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід бойовики 13 разів обстріляли позиції українських військових.

Бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціям ООС, двоє військовослужбовців поранені.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил у Facebook.

Бойовики обстріляли Мар'їнку: пошкоджені сім будинківУ результаті обстрілу прифронтового міста Мар'їнка постраждали сім будинків. За попередніми даними, жертв серед мирного населення немає.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики 13 разів обстріляли позиції українських військових.

Зокрема, тричі з 120 та 82 мм мінометів та великокаліберних кулеметів поблизу Авдіївки, з 82 мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів біля Новотроїцького, з БМП і великокаліберних кулеметів поблизу Гнутового.

Крім того, бойовики тричі обстріляли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів позиції ООС біля Мар’їнки, з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів біля Лебединського, двічі з автоматичних станкових гранатометів в районі Широкиного і Пищевика та ще двічі з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів поблизу Павлополя.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил: з 82 мм мінометів та автоматичних станкових гранатометів біля Золотого-4, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, біля Новолуганського та з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї біля Шумів.

У штабі розповіли, що відкривали вогонь у відповідь та запевнили, що тримають ситуацію під контролем.

Раніше Полторак розповів про наслідки паспортизації ОРДЛО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: