Зарплати членів Кабміну за березень: Аваков став найбільш високооплачуваним міністром

Читать на русском

«Слово і Діло» сьогодні розбиралося, скільки члени Кабінету міністрів заробили за березні. Найбільш високооплачуваним міністром став голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков, він заробив 118,9 тис. грн.

На другому місці в рейтингу міністр оборони Степан Полторак (до цього він два місяці очолював список), який заробив 81 тис. грн. До першої п'ятірки також увійшли міністр фінансів Оксана Маркарова – 59,9 тис. грн, міністр соціальної політики Андрій Рева – 59,6 тис. грн, міністр закордонних справ Павло Клімкін – 53,1 тис. грн.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, як завжди, в кінці рейтингу, він заробив 37 тис. грн. Ця сума з місяця в місяць практично не змінюється. Взагалі нічого в березні не отримали міністр інформаційної політики Юрій Стець і міністр у справах ветеранів Ірина Фріз.

Однак навіть найбільш високооплачуваному міністру не наздогнати за зарплатою деяких заступників. Минулого місяця серед членів уряду більше за всіх заробив В'ячеслав Негода з Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства – 146,3 тис. грн. Заступники Геннадія Зубка отримали високі зарплати в березні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, які обіцянки міністри давали з 28 березня до 30 квітня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: