У МВС повідомили, як відбуваються масові акції на Куликовому полі в Одесі

Читать на русском
Перший заступник міністра додав, що в акціях беруть участь 200 осіб, а місце проведення заходу було взято під охорону та обстежено вибухотехніками із 7:00 ранку 2 травня.

Станом на 10.30 четверга, в п'яту річницю трагічних подій в Одесі, на Куликовому полі акції проходять спокійно, ніяких повідомлень про замінування не надходило.

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, передає «Слово і Діло».

«Як бачите, у нас на цю хвилину все спокійно, ніяких повідомлень про мінування не було. Ми розуміємо всі виклики, тому організували роботу одеської поліції, також прибули додаткові сили Національної гвардії та патрульної поліції», - сказав Яровий.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що майно профспілок міста Одеси буде передано під управління МіноборониСказано 8 липня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Перший заступник міністра додав, що в акціях беруть участь 200 осіб, а місце проведення заходу було взято під охорону та обстежено вибухотехніками із 7:00 ранку 2 травня.

«Ми задіяли 2,5 тис. правоохоронців, оскільки розуміли, що деякі сили намагатимуться дестабілізувати ситуацію. Ми враховували всі можливі випадки, які можуть бути і тому ми тут всі на місці», - сказав Яровий.

Він додав, що також на території Одеси були створені мобільні групи, в тому числі спецпідрозділи, які будуть діяти виходячи з обставин. Поліція з середи ввела контроль на в'їзд до міста, на стаціонарних і додаткових постах проводиться ретельна перевірка транспортних засобів.

Як відомо 2 травня 2014 року в Одесі відбулися масові сутички, які призвели до трагічних наслідків. За даними ГПУ, в результаті масових заворушень, що відбулися в місті Одесі, загинули 48 і поранено більше 250 осіб. Більшість загиблих померли під час пожежі в Будинку профспілок.

Нагадаємо, підрозділи МВС готові до забезпечення громадської безпеки 2 травня в Одесі, на посилений режим несення служби залучили близько 2500 правоохоронців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: