На Львівщині відбулася ротація інструкторів США з підготовки бійців ЗСУ

Читать на русском
Церемонія передачі повноважень між американськими підрозділами місії JMTG-U відбулася в центрі миротворчості та безпеки академії сухопутних військ імені Сагайдачного.

У Львівську область прибули 130 військових інструкторів з США для ротації своїх колег у рамках місії з тренування українських військовослужбовців.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

В Україну прибули канадські військові інструкториВосьма група канадських саперів-інструкторів прибула в Україну для навчання українських військовослужбовців.

Повідомляється, що церемонія передачі повноважень між американськими підрозділами місії JMTG-U відбулася у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

«На заміну військовослужбовцям 278-го бронекавалерийского полку Національної гвардії США зі штату Теннессі, які перебували на Львівщині з літа 2018 року, в Україну прибули понад 130 військових 2-й бригадної тактичної групи Страйк 101-ї повітряно-десантної (десантно-штурмовий) дивізії армії США. Термін ротації на території України для американських військових буде складати 9 місяців», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україну в Яворівській центр бойової підготовки найближчим часом прибуде елітний десант зі США.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: