ЗМІ повідомили про десятки поранених під час заворушень у Венесуелі

Читать на русском
У Венесуелі в результаті протистоянь між протестувальниками та силовиками постраждали понад три десятки осіб.

У Венесуелі в результаті протистоянь між протестувальниками та силовиками постраждали понад три десятки осіб.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на VPItv.

Як повідомляється, урядові сили застосовують бойові набої під час розгону протестувальників, які вийшли на демонстрації у Каракасі за закликом опозиційного лідера Хуана Гуайдо.

«Проти нас використовують бойові набої, нас не розганяли, по нам вели вогонь на ураження», - цитує VPItv одного з постраждалих.

За даними управління охорони здоров'я в Каракасі, щонайменше 37 осіб постраждали під час сутичок з силовиками.

Нагадаємо, як писав Styler, у Венесуелі проурядові війська автомобілями здійснювали наїзди на протестувальників. На відео видно, як броньований автомобіль розганяється і наїжджає на натовп людей.

Чинний президент Венесуели Ніколас Мадуро закликав до народної мобілізації для того, щоб не допустити здійснення державного перевороту в країні.

Раніше частина військових Венесуели підтримали лідера опозиції Хуана Гуайдо в поваленні президента Ніколаса Мадуро. За словами лідера венесуельської опозиції Гуайдо, в армії «прийняли вірне рішення» і готові підтримати опозицію, щоб опинитися «на правильному боці історії». Військові, як стверджує Гуайдо, «будуть розгортати сили, щоб домогтися припинення узурпації».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: