Порошенко і Турчинов привітали прикордонників із професійним святом

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко і секретар РНБО Олександр Турчинов привітали прикордонні війська України з їхнім професійним святом.

Президент України Петро Порошенко і секретар РНБО Олександр Турчинов привітали прикордонні війська України з їхнім професійним святом.

Про це повідомляє «Слово і Діло» у вівторок, 30 квітня.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко заявив, що до 2021 року планує надати прикордонникам близько 1,5 тисячі квартирСказано 20 листопада 2018 р.Статус обіцянки: Архів

«У 2014 році наші прикордонники першими прийняли yдар диверсійних груп, які прийшли на територію України, і вступили в запеклу борьбy із ворогом. Саме прикордонники стали символом честі, мужності і патріотизму, готовими у будь-який час стати на захист Батьківщини. Дякую за вашу нелегку службу! З Днем прикордонника!», - написав Порошенко на своїй сторінці в Facebook.

«Державна прикордонна служба надійно захищає Україну не тільки на фронті. Ви граєте одну з ключових ролей в реалізації наших євроінтеграційних прагнень, виконуючи завдання по формуванню нового вигляду українського кордону і впровадження сучасної моделі державного управління в сфері прикордонної діяльності - інтегрованого управління кордонами... Бажаю вам міцного здоров'я, мужності та відваги, миру і спокою на нашій українській землі! Нехай Господь береже вас та ваші родини!», - йдеться в привітанні Турчинова.

Раніше прикордонники розповіли, скільки іноземців не пустили в Україну в день виборів.

Також нагадаємо, прикордонники розповіли про ситуацію в пунктах пропуску на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: