ДТП із українцями в Росії: в МЗС розповіли про стан постраждалих

Читать на русском
Кирилич зазначив, що 1 пасажир у важкому стані перебуває у Крамской райлікарні, ще двоє - в Орловській обласній лікарні.

У результаті ДТП в Орловській області РФ між КамАЗ і пасажирським автобусом Yutong постраждали 15 громадян України, 12 із них вже змогли залишити місцеву лікарню.

Про це повідомив заступник директора департаменту консульської служби Міністерства закордонних України Василь Кирилич, передає «Слово і Діло».

Кирилич зазначив, що 1 пасажир у важкому стані перебуває у Крамской райлікарні, ще двоє - в Орловській обласній лікарні. Іншим була надана медична допомога, їм дозволили залишити лікарню. За даними зовнішньополітичного відомства, інші пасажири розміщені в готелях міста Орел. Всього в автобусі знаходилися 52 громадянина України.

«Консул підтримує постійний зв'язок із черговими УМВС (управління Міністерства внутрішніх справ, - ред.) та МНС (Міністерство з надзвичайних ситуацій, - ред). Родичів постраждалих поінформували», - додав Кирилич.

Нагадаємо, 29 квітня в Росії на 423-му кілометрі траси М-2 зіткнулися рейсовий автобус, що їхав із Києва, і вантажний автомобіль КамАЗ. Хто був винуватцем дорожньо-транспортної пригоди, поки що не відомо. За попередніми даними, обидва транспортні засоби рухалися в попутному напрямку.

Раніше на Закарпатті в ДТП потрапив автомобіль, котрий перевозив виборчі бюлетені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: