У Києві сталася смертельна ДТП на Північному мосту

Читать на русском
У результаті наїзду на електроопору водій та пасажир Subaru від отриманих травм померли, ще одному постраждалому у аварії наразі надають необхідну медичну допомогу.

У Києві вчора ввечері, 29 березня, на проїжджій частині Північного мосту сталася смертельна ДТП.

Про це повідомляє Слово і Діло з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції області.

Як повідомляється, у результаті наїзду на електроопору водій та пасажир Subaru від отриманих травм померли, ще одному постраждалому у аварії наразі надають необхідну медичну допомогу.

«У Дніпровському районі міста правоохоронці встановили, що водій Subaru в районі зупинки громадського транспорту не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та скоїв наїзд на електроопору. Внаслідок транспортної пригоди пасажир іномарки отримав травми несумісні із життям: лікарі «швидкої» констатували його смерть на місці», - йдеться у повідомленні.

Резонансні ДТП в Україні: які обіцянки політики дають щодо розслідуваньІгор Мосійчук, зокрема, вже пообіцяв контролювати розслідування за фактом наїзду на дитину в Києві.

Також із тілесними ушкодженнями були госпіталізовані водій та ще один його пасажир. Однак сьогодні вранці в лікарні від отриманих травм водій помер.

Слідчими столичної поліції за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Працівники поліції у рамках розслідування встановлюють причини та обставини ДТП, а також її механізм.

Раніше, у центрі Києва після дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) сталася стрілянина.

Нагадаємо, 21 березня, в Києві маршрутний автобус №155 збив трьох пішоходів на пішохідному переході біля станції метро «Дорогожичі». Відомо, що наїзд стався, коли пішоходи переходили дорогу на дозволений сигнал світлофора.

Мер Києва обіцяє перевірку підприємства, якому належить маршрутка.

Які обіцянки політики дають щодо розслідувань резонансних ДТП – за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: