Кім Чен Ин прибув до Росії на бронепроїзді

Читать на русском
Кім Чен Ин не став пробувати коровай, який запропонували йому дівчата. Північнокорейський лідер був одягнений в чорний довгий плащ, на голові у нього чорний капелюх.

Північнокорейський лідер Кім Чен Ин прибув до Росії на прикордонну станцію Хасан Битва на озері району Приморського краю, на станції він вийшов із поїзда.

Про це повідомив агентству «Інтерфакс» інформоване джерело, пише «Слово і Діло».

«Кім Чен Ин прибув на Хасан і вийшов з поїзда», - сказав співрозмовник агентства.

На відеозапису зустрічі північнокорейського лідера, що є в розпорядженні редакції «Інтерфакс», Кім Чен Ина зустрічають дівчата в російських народних костюмах із короваєм. Кім Чен Ин не став пробувати коровай, який запропонували йому дівчата. Північнокорейський лідер був одягнений в чорний довгий плащ, на голові у нього чорний капелюх.

Його супроводжує північнокорейська делегація, міністр з розвитку Далекого Сходу Олександр Козлов та губернатор Примор'я Олег Кожемяка.

На приморській прикордонній станції Хасан знаходиться будинок російсько-корейської дружби, який також називають «будиночок Кім Ір Сена». Цей будинок був побудований на прикордонній станції Хасан напередодні візиту північнокорейського лідера до СРСР в 1986 році. По дорозі до Росії свого часу його відвідували північнокорейські лідери Кім Ір Сен і Кім Чен Ір.

Далі бронепоїзд з Кім Чен Ином попрямує до Владивостока.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп обговорює можливість нових зустрічей з Кім Чен Ином.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: