Кім Чен Ин готовий завдавати ударів по тих, хто застосовує санкції

Читать на русском
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин закликав завдавати ударів по тих, хто застосовує санкції для впливу на республіку.

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин закликав завдавати ударів по тих, хто застосовує санкції для впливу на республіку.

За даними південнокорейського агентства Yonhap, таку заяву лідер КНДР зробив під час пленарної сесії Центрального комітету Трудової партії Кореї, котра відбулася в Пхеньяні 10 квітня, пише «Слово і Діло».

«Ми маємо послідовно піднімати прапор соціалістичної економіки, котра розвивається, й завдавати ударів по тих, хто помилково вважає, що вони можуть поставити нас на коліна санкціями», - підкреслив північнокорейський лідер.

Він також вказав, що такі дії «лише підтверджують правильність проведеної урядом політики опори на власні сили», при якій національна економіка повинна бути самодостатньою і спиратися на власні технології та ресурси.

Як зазначає Yonhap, Кім Чен Ин зробив таку заяву напередодні зустрічі президентів США і Південної Кореї Дональда Трампа і Мун Чже Іна у Вашингтоні, на якій сторони мають обговорити підхід до вирішення ядерного питання КНДР.

Раніше президент США Дональд Трамп заборонив запроваджувати нові санкції проти Північної Кореї.

Також нагадаємо, у в'єтнамському Ханої в середу, 27 лютого, відбулася зустріч президент США Дональда Трамп та лідера Північної Кореї Кім Чен Ина.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: