Саміт Трампа та Кім Чен Ина завершився завчасно: чи є домовленості

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп і північнокорейський лідер Кім Чен Ин не змогли досягти угоди на своєму другому саміті у В'єтнамі.

Президент США Дональд Трамп і північнокорейський лідер Кім Чен Ин не змогли досягти угоди на своєму другому саміті у В'єтнамі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила речниця Білого дому Сара Сандерс, інформує Associated Press.

Кім Чен Ин приїхав на бронепоїзді на саміт із Трампом – відеоКім Чен Ин в оточенні охоронців у вівторок на броньованому лімузині прибув у Ханой для саміту з президентом США Дональдом Трампом.

Вона заявила, що лідери двох країн обговорювали питання денуклеаризації Корейського півострова. Сандерс сказала: «Наразі не було досягнуто згоди, але їхні команди з нетерпінням чекають зустрічі в майбутньому».

Разом з тим Сандерс описала зустрічі між Трампом і Кімом як «дуже хороші і конструктивні».

Перед цим стало відомо, що переговори між президентом США Дональдом Трампом і північнокорейським лідером Кім Чен Ином завершилися раніше, ніж очікувалося.

Трамп і Кім повинні були разом пообідати, але не прийшли на обід, де на них чекали репортери.

Сандерс заявила журналістам, що «переговори продовжуються» між двома делегаціями. Вона проінформувала, що Трамп скоро повернеться зі своєю делегацією в свій готель, але не надала оновленої інформації про заплановане підписання спільної угоди з Кімом, яке мало відбутися о другій годині дня.

Нагадаємо, в четвер у в’єтнамському Ханої триває другий день саміту президента США Дональда Трампа та лідера КНДР Кім Чен Ина, де головним питанням є ядерне роззброєння Північної Кореї. Лідери провели півгодинну зустріч тет-а-тет та переговори у розширеному форматі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: