У поліціїї розповіли, де найбільше було порушень під час голосування

Читать на русском
Лідерами у порушеннях виборчого законодавства залишаються Київ, Дніпропетровська і Донецька області.

Голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що лідерами у порушеннях виборчого законодавства під час голосування на виборах президента залишаються Київ, Дніпропетровська і Донецька області.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив в ході брифінгу, передає прес-служба МВС.

Поліція вручила Зеленському адмінпротоколПравоохоронці вручають кандидату на посаду президента України Володимиру Зеленському протокол про адміністративне порушення за те, що він показав заповнений виборчий бюлетень.

Князєв підтвердив, що сьогодні на виборчих дільницях померли двоє громадян, у Волновасі і Тернопільської області.

Також глава поліції зазначив, що з 22 повідомлень про «замінування», об'єктами атак були - Харківський і Львівський аеропорти, супермаркети, православні культові споруди. Вибухотехніки провели перевірки, ніяких вибухових речовин не виявили.

Нагадаємо, протягом дня виборів України, станом на 20:30, правоохоронцям надійшло 1245 заяв і повідомлень про правопорушення, пов'язані з виборчим процесом.

За його словами, протягом дня надійшло 42 повідомлення про замінування об'єктів по всій Україні. Крім того, він зазначив, що в Авдіївці померла жінка, не дійшовши до виборчої дільниці. Також протягом дня фіксувалися випадки, коли особи намагалися винести бюлетень за межі виборчої дільниці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: