Порошенко очолить партійний список на виборах до ВР – ЗМІ

Читать на русском
Чинний президент Петро Порошенко, який за результатами виборів  посідає друге місце, очолить партійний список на виборах до Верховної ради.

Чинний президент Петро Порошенко, який за результатами виборів посідає друге місце, очолить партійний список на виборах до Верховної ради.

Як інформує «Слово і Діло», про це пише РБК-Україна.

Прогнози та реальність – ІІ тур виборів президента України 2019 року21 квітня в Україні відбувся другий тур президентських виборів. Явка за даними ЦВК станом на 20:00 склала 62,1 відсотка.

В оточенні Порошенка не сумніваються, що він очолить партійний список на осінніх парламентських виборах. При цьому в його команді не знають, чи це буде партія «Блок Петра Порошенка - Солідарність» або ж інша політична сила.

«Це питання поки залишається відкритим. Поки ми про це не говорили», - сказав один зі співрозмовників.

Разом з тим у штабі Порошенка майже впевнені, що новому главі держави не вдасться достроково розпустити Раду і призначити вибори.

Нагадаємо, напередодні Порошенко заявив, що не йде з української політики. За його словами, він буде захищати курс на членство в Євросоюз і НАТО, безвіз, українську мову, ПЦУ і стабільність фінансово-банківської системи.

Як відомо, ЦВК залишилося опрацювати 5% протоколів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: