ЦВК завершила підрахунок голосів у перших двох областях

Читать на русском
Центральна виборча комісія (ЦВК) опублікувала дані повного підрахунку результатів виборів 2019 у Тернопільській та Рівненській областях.

Центральна виборча комісія (ЦВК) опублікувала дані повного підрахунку результатів виборів 2019 у Тернопільській та Рівненській областях.

Як пише «Слово і Діло», відповідну інформацію оприлюднено на сайті ЦВК.

ЦВК назвала країни, де найактивніше голосували українціЦентральна виборча комісія (ЦВК) назвала трійку країн, де найктисніше голосували українці у другому турі виборів 2019.

Повідомляється, що на даний момент повністю порахували протоколи у Тернопільській та Рівненській областях. У Тернопільській з результатом 50,43% переміг Володимир Зеленський, за Петра Порошенка проголосували 46,64% виборців.

У Рівненській області Зеленський переміг на всіх округах з загальним результатом 60,06%. Порошенко тут набрав 37,49% голосів.

Зазначимо, за даними ЦВК, всього участь у виборах по всій країні взяли майже 18 млн виборців.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за результатами президентських виборів голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка заявив про відставку, так як Петро Порошенко не зміг переобратися на другий термін.

Відзначимо, сьогодні глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер привітав Зеленського з фактичним обранням на посаду президента України і пообіцяв йому підтримку Євросоюзу. Він також зазначив, що з нетерпінням чекає на зустріч у найкоротші терміни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: