Голосування завершилося на 11 закордонних виборчих дільницях

Читать на русском
Українці в Австралії завершили голосування в другому турі президентських виборів, більшість виборців підтримала чинного президента Петра Порошенка.

Голосування на виборах президента України завершилося на 11 закордонних дільницях.

Про це заявила секретар ЦВК Наталія Бернацька під час брифінгу, передає «Слово і Діло».

За її словами, голосування вже завершено в посольстві України в Австралії, в республіці Корея, в Японії, в КНР, Монголії, Малазії, Шанхаї, в республіці Сінгапур, посольстві України у В'єтнамі, в королівстві Таїланд, Казахстані та Киргизькій республіці.

Розбираємо програму Зеленського: яким обіцянкам не судилося здійснитисяЧому обіцяна Зеленським НАТОвська зарплата – це фейк, чи можливо запустити в Україні ринок землі та впровадити народовладдя, ми обговорили з експертами.

«Щодо закордонного виборчого округу, де у нас вже закінчилося голосування. Кількість виборців, внесених до списків на виборчих дільницях становить 449 тисяч 175 осіб. Ми бачимо, що ця кількість збільшилася в порівнянні з першим туром. Станом на 17:00 вже завершився процес голосування на 11 виборчих дільницях», - заявила Бернацька.

Українці в Австралії завершили голосування в другому турі президентських виборів, більшість виборців підтримала чинного президента Петра Порошенка.

«Всього у другому турі виборів президента України взяло участь 99 осіб. Петра Порошенка підтримало 72 виборця, Володимира Зеленського - 26 осіб. Один бюлетень визнаний недійсним», - повідомило посольство України в Австралії на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялося, в першому турі президентських виборів явка українців в Австралії склала 7,2% - 125 осіб із 1737 включених до списку.

Також нагадаємо, в США стартували вибори президента України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: