Зеленський не виключив, що Порошенку доведеться зустрітися з прокурором

Читать на русском
Кандидатом в президенти України Володимир Зеленський під час дебатів на стадіоні в п'ятницю, 19 квітня, запевнив, що Україна йде в Європу.

Кандидатом в президенти України Володимир Зеленський під час дебатів на стадіоні в п'ятницю, 19 квітня, запевнив, що Україна йде в Європу і побажав, щоб оточення Петра Порошенка «більше не було в політиці».

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Два дні до виборів: що показує остання передвиборча соціологіяУ другому турі виборів президента 72 відсотки українців із тих, хто визначився й має намір голосувати, готові підтримати шоумена Володимира Зеленського.

«Я не у прокурора і нічого не зробив, щоб там бути, а вам може доведеться зустрітися... Я тримаю кулаки, щоб вашого оточення в політиці більше не було», - сказав Зеленський, звертаючись до Порошенка.

Він додав, що Україна обрала шлях до Європи.

«Ви не пророк і я не Мойсей, ми не можемо кудись вести Україну. Україна йде в Європу», - сказав він.

Крім того, Зеленський додав, що всі люди, які порушують закон, навіть якщо серед них буде Коломойський - всі сядуть за ґрати.

«Сядуть тоді, коли порушать закон», - додав він.

Також повідомлялося, що кандидати в президенти України Петро Порошенко та Володимир Зеленський встали на коліна на сцені НСК «Олімпійського».

Раніше Зеленський розповів, що сам був в 2014 році за президента Порошенка, однак потім все змінилося, зазначив він.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: