Поліція розібрала одну зі сцен штабу Порошенка на стадіоні

Читать на русском
Співробітники Національної поліції розібрали одну зі сцен, яка була змонтована штабом кандидата в президенти Петра Порошенка.

Співробітники Національної поліції розібрали одну зі сцен, яка була змонтована штабом кандидата в президенти Петра Порошенка для проведення дебатів на НСК «Олімпійський».

Дебати Порошенка та Зеленського: як це булоДебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським на НСК Олімпійський. Слово і Діло веде текстову трансляцію події.

Про це повідомляє «Слово і Діло» в п'ятницю, 19 квітня.

Як повідомляється, мова йде про сцену, змонтованої в секторі на половині Порошенко. Вона була додатковою до основної сцені кандидата.

Згідно з наявною домовленості, штаби домовилися про двох сценах на різних половинах поля, по одній для кожного кандидата, проте штаб Порошенко змонтував ще одну ближче до центру, запропонувавши, щоб обидва кандидати вийшли на неї і провели дискусію, а не шоу. Саме її демонтували представники поліції.

Нагадаємо, сьогодні на НСК «Олімпійський» о 19:00 відбудуться дебати двох кандидатів в президенти Україн. У центрі Києва обмежено рух транспорту через дебати на «Олімпійському». Через перекриття руху утворилися пробки.

Раніше ЗМІ назвали модераторів дебатів на «Олімпійському».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: