Порошенко проводить дебати на «Суспільному» незважаючи на загрозу теракту

Читать на русском
Президент Петро Порошенко прибув на Суспільне для участі в дебатах перед другим туром виборів.

Президент Петро Порошенко прибув на «Суспільне» для участі в дебатах перед другим туром виборів.

Про це пише «Слово і Діло».

Прямая трансляцияАлександр Яровой

Модератор теледебатів Мирослава Барчук повідомила, що Володимир Зеленський не прибув на дебати в студію «Суспільного». Також вона заявила, що в залі є людина, яка може вчинити теракт.

«Нам повідомили, що в залі є людина, яка може вчинити терористичний акт. Мене просять сказати про це в ефірі, і я оголошую про це для того, щоб ті, хто боїться, могли покинути зал», - заявила вона.

Пізніше вона повідомила, що дзвінок з повідомленням про можливий теракт був здійснений на лінію «102» і може бути пов'язаний з замахом на чинного президента України. Президент вирішив залишитися і почати дебати.

Відзначимо, до цього Порошенко і Зеленський провели публічні дебати на НСК «Олімпійський». Кандидати в президенти Володимир Зеленський і Петро Порошенко стали на коліна під час дебатів на стадіоні.

«Я готовий стати на коліна перед кожною матір'ю, яка не дочекалася свого сина з фронту. Я готовий стати на коліна перед кожною дитиною, яка не дочекалась свого батька. Я готовий зараз стати на коліна перед кожною жінкою, яка не дочекалася свого батька. І вас запрошую», - сказав Зеленський.

Нагадаємо, в штабі Зеленського заявляли, що що він не прийде на дебати до телестудії. Заради участі обох кандидатів після стадіону Центральна виборча комісія перенесла ефір на 21:00. Передбачається, що кандидати протягом години могли б провести останні дебати перед виборами. Однак, швидше за все, весь цей час буде надано Петру Порошенку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: