У КМІС прогнозують падіння рейтингу Зеленського

Читать на русском
Високий рейтинг Володимира Зеленського в разі його обрання може обвалитися протягом півроку.

Високий рейтинг Володимира Зеленського в разі його обрання може обвалитися протягом півроку.

Як пише «Слово і Діло», про це в РБК-Україна заявив директор Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) Володимир Паніотто.

Дебати Порошенка та Зеленського: коли й де чекати на кандидатівДебати були призначені на 19.00 19 квітня. Петро Порошенко та Володимир Зеленський мають зустрітися на Олімпійському. Запуск глядачів почнеться о 16.00.

«З ним познайомляться, він почне проявляти себе. Перший час, як у Порошенка, підтримка буде велика. Але почнеться партійна боротьба перед парламентськими виборами...Думаю, півроку або більше», - зазначив Паніотто.

Він додав, що в 2014 році у Петра Порошенка кредит довіри був високий, але вищими були й очікування. А засоби масової інформації сьогодні оперативно будуть висвітлювати реальні та уявні промахи Зеленського.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що перед другим туром виборів Порошенко скоротив розрив із Зеленським. Зокрема, за Зеленського планують голосувати 50,6% громадян, за Петра Порошенка - 27,1%.

У той же час опитування групи «Рейтинг», навпаки показало збільшення розриву між кандидатами.

Як відомо, у першому турі Зеленського підтримали 30,24% виборців, а Порошенка - 15,95%.

Другий тур президентських виборів, в якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: