Невідомі влаштували стрілянину на трасі Київ-Одеса

Читать на русском
Форостяк зазначив, що дії правоохоронців, які перебували поруч із місцем події, й ніби не втручалися, будуть проаналізовані.

На трасі Одеса-Київ біля села Дачне поблизу поста поліції невідомі влаштували стрілянину.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на публікацію прес-секретаря поліції Одеської області Руслана Форостяка в Facebook.

Втім, «Київ Оперативний» в Facebook повідомляє про те, що в результаті інциденту є поранені. Невідомі в масках зайшли на пост з боку села, відразу, як на посту вимкнули світло. Відзначається, що «інспектори поліції спокійно спостерігали і зовсім не втручалися».

«Поки що немає підтвердження, що хтось із людей отримав вогнепальні поранення. Крім того, на цю хвилину, немає повідомлень від жодного медичного закладу, що до них були доставлені люди, які отримали будь-які тілесні поранення біля району КП, можливо вони надійдуть пізніше, не виключається, за попередніми даними одна особа вже в лікарні, але це поки що не офіційно на цю хвилину», - написав Форостяк.

За його словами, імовірно застосовувалося травматичну зброю.

«Виглядає поки це так - одна група активістів напала на іншу, влаштувала вже звичні в наші дні розборки «активістів», завдавши збитків майну та можливо здоров'ю. Є свідчення, що застосовувалася травматична зброя і біти як із боку нападників, так і з боку тих активістів, котрі там працювали», - додав він.

Форостяк зазначив, що дії правоохоронців, які перебували поруч із місцем події, й ніби не втручалися, будуть проаналізовані.

Раніше також повідомлялося про стрілянину в центрі Дніпра.

Нагадаємо, в лікарні Бердянська сталася стрілянина, є постраждалий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: