У Києві утворилися дев'ятибальні затори – карта

Читать на русском

Зокрема, сильний затор утворився на проспекті Перемоги біля Шулявського моста в напрямку центру міста.

У Києві утворилися дев'ятибальні затори на дорогах через дощ і туман.

Про це свідчать дані сервісу Google Maps вранці у вівторок, 16 квітня, пише «Слово і Діло».

Зокрема, сильний затор утворився на проспекті Перемоги біля Шулявського мосту в напрямку центру міста. Через ремонтні роботи й погоду стоять машини в напрямку центру міста. Тут обмежили рух 8 смугами, якими рухалися машини в напрчмку міста та області. Зараз під мостом доступні лише дві із них.

Проблеми також спостерігаються на виїзді з Троєщини, на Райдужному та на Північному мосту, на проспекті Степана Бандери до Кирилівської церкви.

Реконструкція Шулявського мосту: чи ліквідує нова розв’язка заториРеалізацію проекту будівництва нового шляхопроводу на Шулявці Кличко збирався розпочати ще в 2017 році, однак втілювати плани почали лише через два роки.

Щодо правого берега, то ледве рухаються авто по Кільцевій дорозі, проспекту Перемоги від метро «Житомирська» до метро «Шулявська». Крім того, складнощі спостерігаються на проспекті Валерія Лобановського, Космонавта Комарова, Повітрофлотському, на вулиці Жилянській, бульварі Перова та Харківському шосе.

У центрі ускладнений рух біля Бессарабського ринку, метро «Площа Льва Толстого», «Театральна», «Золоті ворота» та «Університет».

Як повідомлялося, в Києві одночасно ремонтують три мости через Дніпро.

Нагадаємо, 16 березня в столиці повністю закрили рух Шулявським мостом через його демонтаж.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: