Зведення штабу ООС 16 квітня: 12 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Також ворог обстрілював українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За минулу добу бойовики здійснили 12 обстрілів позицій Збройних сил України на Донбасі, втрат серед українських військовослужбовців немає.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил вранці у вівторок, 16 квітня, пише «Слово і Діло».

«15 квітня збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню, при цьому чотири рази застосували заборонене мінськими домовленостями озброєння - міномети калібрів 120 і 82 мм. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає», - йдеться у зведенні штабу ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 15 квітняСитуація на сході країни на 15 квітня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Також ворог обстрілював українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики 11 разів обстріляли позиції українських військ із мінометів калібрів 120 і 82 мм, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - двічі в районі Авдіївки, з мінометів калібру 120 мм - двічі в районі н.п. Новоселівка Друга, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - тричі в районі Лебединського, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - двічі поблизу Опитного, з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Водяного, з великокаліберних кулеметів - поблизу н.п. Невельський.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики зі стрілецької зброї обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу н.п. Станиці Луганській.

За даними української розвідки, 15 квітня шість бойовиків знищені, ще три поранені.

«З початку поточної доби обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил не зафіксовано», - додали в штабі.

Як раніше повідомлялося, на Донбасі бойовики обстріляли з «Градів» село.

Також нагадаємо, Червоний Хрест відправив гуманітарку на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: