Суд продовжив домашній арешт екс-директору Укртелефільму

Читать на русском
Столичний райсуд підтримав клопотання антикорупційного прокурора щодо продовження домашнього арешту підозрюваному.

Суд продовжив нічний домашній арешт колишньому генеральному директору державного підприємства «Українська студія телевізійних фільмів «Укртелефільм» Віктору Підлісному до 6 травня.

Таке рішення 5 квітня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Ада Педенко за результатами розгляду клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, екс-гендиректора Укртелефільму відправили під цілодобовий домашній арешт. Йому повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем у наслідок чого Укртелефільму нанесли шкоди на понад 68 мільйонів гривень.

У зв'язку з цим прокурор САП просив продовжити запобіжний захід, оскільки досудове слідство триває, а ризики перешкоджання розслідуванню не зменшилися. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнила.

Нагадаємо, НАБУ повідомило про підозру трьом особам, у тому числі Підлісному. За версією слідства, Укртелефільм передав ТОВ «Лодокс» майнові права на 24 квартири загальною площею 2704 кв. м, 7 нежитлових приміщень і 36 паркомісць у Києві лише за 14,5 млн грн. Втім, за інформацією від бухгалтерії Укртелефільму, вказані майнові права на квартири і 7 нежитлових приміщень оцінені в майже 42,5 млн грн, і це без 36 паркомісць.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: