Зеленський записав чергове відеозвернення до Порошенка

Читать на русском
Кандидат у президенти Володимир Зеленський звернувся до свого опонента і чинного глави держави Петра Порошенка із закликом перейти від обіцянок до дій.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський звернувся до свого опонента і чинного глави держави Петра Порошенка із закликом перейти від обіцянок до дій.

Про це він сказав у своєму відеозверненні, опублікованому в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Пан Порошенко, я хочу, щоб ви від «я почув» перейшли до «я зроблю», а саме посадили вбивць Катерини Гандзюк, посадили Свинарчуків і згадали про те, про що ви забули. Про наших полонених моряків, які зараз сидять за гратами і чекають поки ви набігаєтеся по каналах в пошуках Зеленського, здасте всі аналізи і накричитеся на стадіоні», - зазначив Зеленський.

Він закликав Порошенка зробити все перераховане вище, оскільки це справи чинного президента.

«Бо шоумен може стати президентом, а президент, який став шоуменом - це сумно. Дебати 19-го, справи щодня», - додав Зеленський.

Нагадаємо, що вчора, 14 квітня, глава держави і кандидат в президенти Петро Порошенко приїхав на НСК «Олімпійський», щоб провести дебати зі своїм опонентом Володимиром Зеленським, проте останній не з'явився, оскільки наполягає на іншій даті проведення дебатів. В результаті Порошенко відповів на питання журналістів і заспівав пісню «Ти ж мене підманула».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: