Зведення штабу ООС 15 квітня: 10 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу, 14 квітня, бойовики незаконних збройних формувань 10 разів порушили режим припинення вогню, при цьому один раз застосували заборонене мінськими домовленостями озброєння.

За минулу добу, 14 квітня, бойовики незаконних збройних формувань 10 разів порушили режим припинення вогню, при цьому один раз застосували заборонене мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомили в прес-центрі штабу Операції Об'єднаних сил, передає «Слово і Діло» вранці в понеділок, 15 квітня.

Карта ООС: ситуація на сході України на 14 квітняСитуація на сході країни на 14 квітня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Ворог обстрілював наших захисників з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї... Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає», - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики п'ять разів обстріляли позиції ООС: із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - двічі в районі Водяного; з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - поблизу Невельського; з автоматичних станкових гранатометів - поблизу Широкино; зі станкових протитанкових гранатометів - в околицях Авдіївки.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» НЗФ п'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил: із мінометів калібру 82-мм, - поблизу Золоте-4; з протитанкових ракетних комплексів - поблизу Кримського; двічі із автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі Новотошківського; із автоматичних станкових гранатометів - в районі Новолуганського.

У зведенні відзначено, що жоден обстріл бойовиків не залишився без адекватної відповіді сил ООС. За даними української розвідки, 14 квітня четверо бойовиків було знищено, троє - поранені.

«З початку поточної доби обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил не зафіксовано», - підкреслили в штабі ООС.

При цьому в зведенні станом на 18.00 неділі, 14 квітня, повідомлялося про поранення українського військовослужбовця.

як раніше повідомлялося, на Донбасі бойовики обстріляли з «Градів» село.

Також нагадаємо, 14 квітня Червоний Хрест відправив гуманітарку на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: