«Укроборонпром» представив нову БТР

Читать на русском
Завдяки змінам у передній частині броньованої машини, а також її технологічному рішенню відповідно до останніх тенденцій бронетехніки НАТО, вдалося досягти принципово нового рівня захисту БТР-4.
Фото: БТР-3КШ (ukroboronprom.com.ua)

Державний концерн «Укроборонпром» створив нову командно-штабну машину БТР-3КШ, яка призначена для управління підрозділами в умовах сучасного поля бою.

Про це повідомляє прес-служба підприємства в понеділок, 15 квітня, пише «Слово і Діло».

БТР-4МВ1 є модернізацією БТР-4. Завдяки змінам у передній частині броньованої машини, а також її технологічному рішенню відповідно до останніх тенденцій бронетехніки НАТО, вдалося досягти принципово нового рівня захисту БТР-4, повідомляють в концерні.

Теорія розпаду: як Україна розпродавала за кордон свою бойову технікуУ падінні боєздатності української армії не можна звинувачувати лише Володимира Заману – цей процес тривав довгі роки.

Під час створення БТР-4МВ1 розробники використовували модульний підхід побудови бронезахисту, а також рознесену броню. Такий модульний підхід дозволяє у польових умовах оперативно заміняти елементи верхнього шару броні.

В «Укроборонпромі» заявили, що захист БТР-4МВ1 значно перевищує будь-який зразок БТР або БМП, який зараз перебуває на озброєнні Збройних сил України.

Крім того, технологічні рішення дозволили збільшити вагу БТР-4МВ1 тільки до 24-25 т. Всі ходові властивості, які забезпечує колісна формула 8х8 в поєднанні із німецьким двигуном від Deutz і американської трансмісією Alisson, залишилися без змін. Максимальна швидкість БТР - 110 км/год.

Як раніше повідомлялося, ЗСУ отримали перші БТР-4 з нової української бронесталі.

Також відзначимо, «Укроборонпром» провів випробування оновленого БТР.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: